HOLLANDA’LI TURİZM ÖĞRENCİLERİ SELÇUK YAŞAR KAMPÜSÜNDE

Hollanda Breda Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencileri Türkiye’ye yapmış oldukları uygulama gezileri kapsamında Yaşar Üniversitesi’ni de ziyaret ettiler. Yaşar Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümünün her yıl düzenlenen ACEEPT Turizm Projesi kapsamında işbirliği yaptığı Breda Üniversitesinin 30 öğrencisi ve 4 öğretim üyesinin 20 Nisan 2023 tarihinde yapmış olduğu kampüs ziyareti sırasında kendilerine Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan İçöz tarafından “Türkiye Turizmi” konulu bir konferans da verilmiştir. Hollandalı öğrenciler aynı gün öğleden sonra programları kapsamında Efes Antik Kentine ve Kuşadası’na gitmek üzere kampüsten ayrılmışlardır. Söz konusu uygulama gezileri her yıl farklı bir ülkeye yapılmakta olup öğrenciler daha önce de birkaç kez Türkiye’ye gelmişler, ancak ilk kez bu program kapsamında Yaşar Üniversitesini ziyaret etmişlerdir.