Yaşar Üniversitesi’ne Uluslararası Üç Ödül!!!

.

Avrupa Turizm Eğitim Merkezleri Birliği (Aceept) tarafından İsviçre’nin Valais kentinde 09-15 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılan “otantiklik aracılığıyla turist deneyiminin İyileştirilmesi” konulu proje haftasına katılan Yaşar Üniversitesi öğrencileri Türkiye’yi başarıyla temsil etti.  Her ülkeden bir üniversiteyi temsilci olarak kabul eden Avrupa Turizm Eğitim Merkezleri Birliği’nin (ACEEPT) Türkiye Temsilcisi olarak düzenlenen uluslararası organizasyonlara katılan öğrenciler, otantik kaynakların turist deneyiminin iyileştirilmesi açısında geliştirilmesi, otantik ürün geliştirme, otantik ürünü koruma ve turizm açısından değerlendirme konuları hakkında uluslararası eğitimcilerden bilgi alma fırsatı elde ettiler.

Proje haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda, Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin içerisinde yer aldıkları grup projeleri 3 ayrı kategoride ödül aldı. Ayrıca proje haftasında gerçekleştirilen Uluslararası Fuara yöresel ve geleneksel halk oyunları kıyafetlerimiz ile katılan öğrenciler,  sergiledikleri performans ve ülke tanıtımı ile ziyaretçilerin beğenisini topladı. Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gökçe Özdemir ve Araştırma Görevlisi Duygu Çelebi eşliğinde İsviçre’ye giden 8 öğrenci,  Hes.so Valais Wallis Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

Türkiye ve Yaşar Üniversitesi’ni yurt dışında temsil etme fırsatı da bulan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Turist Rehberliği bölümleri öğrencileri; Aslı Arzık, Melis Yazıcı, Aslıhan Acar, Doğukan Özmen, Ege Buvan, Çelik Eryaşar, Elif Güner ve Başak Aksoy üniversite yönetimi ve öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.

aceept 2014 1

aceept 2014 2